Web dizajn i razvoj

Izrada web stranica - profesionalna usluga za vaše poslovne potrebe

Zašto je izrada web stranica ključna za uspjeh i širenje vaše prisutnosti na internetu!?

Kvalitetno izrađena web stranica pomaže vam da ostvarite profesionalan i pouzdan dojam, privlačeći pažnju i stvarajući povjerenje kod posjetitelja. Ona je vaša prilika da se istaknete iz mase konkurencije i pokažete svoju jedinstvenost.

Proces izrada Web stranica

Dizajniranje korisničkog sučelja - poboljšajte korisničko iskustvo na vašoj web stranici

Dizajniranje korisničkog sučelja

Web dizajner će stvoriti vizualni koncept web stranice, uključujući izgled, boje, tipografiju, ikone i ostale grafičke elemente kako bi se postigla željena estetika i korisničko iskustvo.
Izrada i prilagodba teme - profesionalno oblikovanje vaše WordPress stranice

Izrada i prilagodba teme

Nakon što se dizajn odobri, razvojni programer koristi HTML, CSS, JavaScript kako bi stvorio Word Press temu koja će implementirati dizajn. Temu je moguće prilagoditi prema specifičnim potrebama klijenta.
Postavljanje sadržaja - optimizirajte svoju web stranicu s novim materijalom

Postavljanje sadržaja

Nakon što su dizajn i razvoj završeni, administrator web stranice može dodati sadržaj na stranicu. To uključuje tekst, kvalitetne i optimizirane fotografije, videozapise i druge materijale, kao i organizaciju sadržaja u različite kategorije i stranice.
Razvoj funkcionalnosti - poboljšajte performanse i korisničko iskustvo svoje web stranice

Razvoj funkcionalnosti

Ovisno o potrebama projekta, moguće je implementirati različite funkcionalnosti na web stranicu. To može ukljičivati izradu prilagođenih widgeta, kreiranje obrasca za kontakt i ostale potrebne dodatke, kako bi zadovoljile specifične potrebe klijenata.
SEO optimizacija - poboljšajte vidljivost i rangiranje svoje web stranice

SEO optimizacija

Web stranica se treba optimizirati kako bi se poboljšalo njezino rangiranje na tražilicama poput Google-a. Ovo uključuje primjenu odgovarajućih meta oznaka, ključnih riječi, poboljšanje brzine učitavanja, postavljanje čitljivih URL- ova, backlinkove, i druge tehnike koje poboljšavaju vidljivost stranice na internetu.
Testiranje i održavanje - osigurajte funkcionalnost i performanse vaše web stranice

Testiranje i održavanje

Nakon završetka web stranice, važno je učiniti testiranje kako bi se osiguralo da sve funkcionalnosti rade ispravno i da nema nepravilnosti. Održavanje uključuje ažuriranje WordPressa, tema i dodataka kako bi se osigurala sigurnost i performanse web stranice.

Cijena izrade Web Stranice - od 800 EUR (6.027,60 HRK)

Cijena izrade web stranice obično varira i rijetko je fiksna, jer ovisi o različitim faktorima koji se uzimaju u obzir prilikom procjene projekta.
  • Shvaćamo da cijena izrade web stranice igra ključnu ulogu u vašem odabiru pružatelja usluga. Kod nas se svaki web dizajn ili projekt izrade web trgovine tretira kao jedinstven i prilagođen upravo vama. 
  • Naš pristup počinje inicijalnim kontaktom, nakon čega organiziramo poziv kako bismo bolje upoznali vaše ideje, želje i ciljeve koje želite postići putem web stranice.
  • Detaljno istražujemo cilj i želju isticanja vašeg poslovanja, kako bismo osigurali da web stranica odražava vaš identitet i poslovne potrebe. Nakon što definiramo vaše potrebe, izradit ćemo ponudu koja će sadržavati sve potrebne informacije i detalje projekta.
  • Naš cilj je pružiti vam kvalitetan i personaliziran pristup koji će rezultirati web stranicom koja je savršeno prilagođena vama i vašem poslovanju.

Za sve detaljne informacije o suradnji, uključujući ponudu, rokove izrade web stranice i način plaćanja, slobodno nas kontaktirajte.

Vaša tvrtka zaslužuje bolju web stranicu!

Započnimo novi projekt!