Usluge

Razvijajte se uz našu podršku i usluge

Google oglašavanje - Marketing agencija Metrix
Google oglašavanje

Definiranje ciljeva oglašavanja
Odabir ključnih riječi
Strukturiranje kampanje
Kreiranje oglasa
Postavljanje proračuna i licitacije
Praćenje i optimizacija
Kontinuirano upravljanje i prilagođavanje
Mjesečno izvještavanje o rezultatima kampanja
Saznajte više o Google oglašavanju

Ne znate otkuda krenuti? Ne znate pravu strategiju?

Odradimo to zajedno!

Zašto raditi sa nama?!

Fleksibilne cijene

Ne postoje dvije iste tvrtke, kao ni njihove marketinške potrebe. Shvaćamo da svaka tvrtka ima jedinstvena proračunska ograničenja. Zato nudimo fleksibilne opcije cijena koje zadovoljavaju vaše specifične potrebe i ciljeve.

Kreativne strategije

Maštovite kampanje koje osvajaju srca. Naša kampanjska mašta nema granica. Uz inovativne ideje i nekonvencionalne pristupe, stvaramo kampanje koje osvajaju srca vaše ciljane publike. Zajedno stvaramo digitalnu priču koja će se prenositi s usta na usta.

Prilagođeni pristup

Svaki projekt tretiramo individualno i prilagođavamo ga vašim specifičnim potrebama. Slušamo vaše ciljeve i razvijamo pristup koji će vam omogućiti postizanje željenih rezultata.

Mjerenje rezultata

Fokusirani smo na mjerenje i analizu rezultata naših kampanja. Redovito pratimo performanse i prilagođavamo naše strategije kako bismo osigurali da ostvarujete najbolje moguće rezultate.

Stalno traganje za granicama

Mi smo tim koji se ne zadovoljava s trenutnim postignućima. Neprestano traganje za granicama i praćenje najnovijih trendova osiguravaju da vaše poslovanje bude uvijek korak ispred konkurencije.

Partnerstvo za rast

Vaš rast je naš prioritet. Radimo kao partneri, pružajući podršku i savjetovanje kako biste postigli dugoročan uspjeh i ostvarili konstantan rast.